تاریخ ارسال : 1402/04/29
تاریخچه گروه صنعتی سماورهای برادران سیفی سماور یکی از وسایل قدیمی بوده که وجود آن در هر آشپزخانه ای ضروری است و برای تهیه چای از آن استفاده می شود. گروه صنعتی برادران سیفی از سال ۱۳۱۸ با تجربه درخشان در تولید انواع سماور گازی، برقی، نفتی و … یکی از بزرگترین تولیدکنندگان سماور در ایران می باشد. این شرکت فعالیت خود را در شهر تبریز آغاز کرد و امروزه به یکی از شایسته ترین شرکت ها در کل ایران تبدیل شده است. همانطور که از نام برندهای سماور سیفی پیداست این شرکت متعلق به برادران سیفی می باشد و ۸۱ سال پیش تصمیم گرفتند که سماورهای نفتی را تولید کنند. با گذشت زمان این شرکت گسترش پیدا کرد و امروزه هر نوع مدل سماوری که بخواهید در این گروه صنعتی تولید می شود. امروزه مردم سماورهای برادران سیفی را بهترین مارک سماور ایرانی می دانند و فروش بسیار زیادی در بازار ایران دارند. برای آشنایی بیشتر با سماورهای برند برادران سیفی تا آخر این مقاله با فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا همراه باشید.
طبق نظرسنجی های که در چند سال اخیر انجام شد مردم ایران، گروه صنعتی برادران سیفی را به شایستگی در امر زیبایی و استحکام در تولید مرغوب ترین سماورهای امروزی می شناسند. سماورهای برند برادران سیفی طراحی بسیار شیک و زیبایی دارند و از نظر کیفیت نیز بسیار عالی هستند. محصولات تولیدی این کارخانه از بهترین مواد اولیه ساخته شده اند و از مرحله طراحی تا تولید زیر نظر کارشناسان خبره و کاربلد می باشند تا با بهترین کیفیت و بدون عیب و مشکل به دست مشتری برسند. جنس کلیه محصولات تولیدی شرکت برادران سیفی از ورق آلیاژ برنج می باشد و با پوشش نیکل و کرم آبکاری شده اند. ورق برنجی برخلاف ورق استیل تنها آلیاژی است که قادر به جذب املاح و مواد زائد آب است و ضامن نوشیدن آبی زلال و صاف و بدون املاح مضر میباشد. حاصل سال ها تلاش و تجربه طراحان و متخصصان و کارکنان فنی این گروه صنعتی گارانتی کردن تمام محصولات به مدت ۱۲ ماه است. برای ما ایرانی ها که بیشترین سرانه مصرف چای را داریم باید سماوری را انتخاب کنیم که طول عمر بالایی دارد پس خرید سماورهای برادران سیفی قطعا بهترین گزینه برای ما هستند.
شرکت شایسته تبریز در ابتدای کار به تولید سماورهای نفتی مشغول بود و بعد از گذشت چند سال که فروش زیادی داشت محصولات دیگری را به تولیدات خود اضافه کرد. این شرکت بعد از اینکه سماورهای گازی، روگازی، زغالی، ترموکوپل دار و … را تولید و روانه بازار کرد طرفداران بسیار زیادی در سراسر کشور پیدا کرد. با بهره گیری از تلاش و تجربه چندین ساله طراحان و متخصصان توانست علاوه بر تولید این مدل ها سماورهای برقی را نیز به کارنامه تولید خود اضافه کند. شرکت سماورسازی برادران سیفی توانسته محصولات خود را علاوه بر بازارهای داخلی به بازارهای جهانی نیز صادر کند. این شرکت با محصولات متنوعی که در طرح ها، رنگ ها و اندازه های مختلف دارد برای هر سلیقه ای مناسب است و به همین دلیل است که سماور برادران سیفی از پرفروش ترین های بازار هستند. از طریق لینک سماورهای برادران سیفی می توانید مشخصات آن را مشاهده و با بهترین قیمت از فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا خریداری نمایید.
شرکت تولیدی برادارن سیفی سماور های خود را در ظرفی های مختلفی وارد بازر کرده کرده است که هر کسی بتواند با توجه به نیاز خود آن را خریداری کند. سماور های سفی در ظرفیت های کم و زیاد وجود دارند که بزرگترین آن برای شرکت ها و محل کار بسیار مناسب است. از ظرفیت کم سماور ها می توانید برای مصرف خانگی استفاده کنید. ظرفیت سماورها از کتری و قوری ها یا چای سازها بیشتر بوده و برای خانواده های پرجمعیت مورد می باشد.
سماور های برادارن سیفی دارای جنسی عالی هستند و در انواع جنس ها تولید می شوند. این شرکت از بهترین مواد برای تولید سماور های خود استفاده می کند تا مرغوب ترین سماور ها را با بهترین کیفیت روانه بازار کند. از بهترین جنس های سماور های برادران سیفی می توان به استیل، برنجی، باکالیت و آلومینیوم اشاره کرد. استیل از بهترین جنس های آن می باشد. سماور های برادران سیفی دارای کیفیت عالی هستند و در برابر هر گونه ضربه مقاومت زیادی دارند. جنس این سماور ها طوری ساخته می شود که رد آب بر روی آن نماند و باعث لک بر روی آن ها نمی شود.
شرکت تولیدی برادران سیفی سماور های خود را در دونوع ترموکوپل و بدون ترموکوپل تولید می کند و حق انتخاب را به مشتریان خود داده است. سماور های ترموکوپل از ایمنی بالاتری برخوردار هستند که می توانید خیلی راحت از آن استفاده کنید. ترموکوبل قطعه ای از سماور است که در هنگام قطع شدن گاز و یا آسیب رسیدن به شلنگ گاز باعث قطع شدن جریان گاز شده و از پخش بوی گاز در درون فضا جلوگیری می کند.
ابتدا پس از متصل کردن شیلنگ گاز به سرشیلنگ و محکم کردن آن با بست، از نشت نکردن گاز به وسیله کف صابون مطمئن شوید. برای روشن کردن راحت تر چراغ (پایه) بهتر است آن را از بدنه سماور جدا کنید. برای روشن کردن چراغ گازی پایه ترموکوپل دار، ابتدا کبریت را روشن نموده و سپس شیر گاز را به داخل فشار داده و به روی علامت شمعک بپیچانید و تا گرم شدن ترموکوپل ۱۰ الی ۱۵ ثانیه نگهدارید تا شمعک روشن شود. بعد از روشن شدن شمعک می توانید شعله را کم یا زیاد نمایید. در سماور ترموکوپل دار به دلیل حساسیت به قطع گاز زمانی که به هر دلیل جریان گاز قطع و شعله و شمعک خاموش شود پس از ۳۰ الی ۴۰ ثانیه به طور خودکار جریان گاز ورودی به شماور قطع می شود بدیهی است پس از وصل جریان گاز به طریقی که شرح داده شده است مجددا سماور را روشن نمایید.
ابتدا پس از متصل کردن شیلنگ گاز به سرشیلنگ و محکم کردن آن با بست، از نشت نکردن گاز به وسیله کف صابون مطمئن شوید. نگاه کنید تا ولوم شیر گاز روی حالت خاموش باشد و دریچه آتشدان را باز کرده و کبریت را روشن کنید و داخل دریچه نمایید. با این کار شمعک روشن می شود و با کمی فشار به داخل ولوم را بچرخانید و شعه را روشن کنید. انتهای گردش ولوم حداقل میزان شعله می باشد. بعد از خاموش کردن سماور، شمعک همیشه روشن بوده و نیاز به کبریت یا فندک نمی باشد.
سماورهای برقی برادران سیفی مجهز به ترموستات هیدرولیک می باشند. برای تنظیم ولوم سماور در نقطه اتوماتیک، ابتدا ولوم سماور را تا نقطه جوش بچرخانید تا آب سماور بجوشد. پنج دقیقه بعد از به جوش آمدن آب سماور ولوم سماور را کم کم برگردانده تا لامپ سماور خاموش گردد. در این نقطه سماور شما در حالت اتوماتیک قرار دارد، توجه کنید که این نقطه بسته به میزان آب سماور متغیر می باشد یعنی هر چه آب سماور بیشتر باشد نقطه اتوماتیک به نقطه جوش نزدیکتر و هر چه آب سماور کمتر باشد نقطه اتوماتیک از نقطه جوش دورتر خواهد شد. هرگز برای اتصال دو شاخه از سه راهی استفاده نکنید. در اولین روزهای استفاده ممکن است صدای المنت ها را بشنوید این مسئله است و اصلا نگران نباشید زیرا این امر به دلیل مقاومت بالای المنت بوده و در اثر مصرف مداوم پس از چند روز این صدا قطع می شود.
همیشه مخزن منبع نفت را تا نیم سانتی متری درب مخزن نفت بریزید و مدت نیم ساعت صبر کنید تا فتیله نفت را کاملا به خود جذب کند. برای روشن کردن سماور نفتی فتیله را روشن کنید و تا جایی که خاموش نشود فتیله را پایین بیاورید. بعد از ۳۰ سانیه که فتیله دور تا دور کاملا روشن شد فتیله را تا اندازه ی دلخواه با شعله کاملا آبی بالا بیاورید. برای آن که سماور شما همیشه با شعله آبی و بدون بو بسوزد لبه فتیله را هر ۴۰ ساعت یکبار تمیز نمایید.
درون همه سماورهای ذغالی یک عدد پماد جرم گیر موجود می باشد. سماورهای زغالی و سماورهای بدون ابگاری به رنگ زرد (رنگ واقعی ورق برنج) می باشند که به علت عدم آبکاری به مرور زمان و نیز گرمای ناشی از حرارت آتش، تغییر رنگ داده و کدر می شوند. در این موارد مقداری از پماد جرم گیر را روی سطح سماور بمالید و با پنبه یا دستمال نرم آن را پاک نمایید تا دوباره به رنگ اول در آید. برای عدم تغییر رنگ در نگهداری طولانی سماور لطفا آن را از نایلون خارج نسازید و حتما در جای خشک و عاری از رطوبت نگهداری کنید.
جامعترین فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی با برندهای ایرانی و خارجی
مهناز عزیزنژاد
نویسنده225
مقاله1402/02/25
تاریخ ایجاد