روش های رسوب زدایی و جرم گیری ماشین لباسشویی

تاریخ ارسال : 1403/08/14

روش های رسوب زدایی و جرم گیری ماشین لباسشویی

 

طرز جرم گیری لباسشویی

ماشین لباسشویی، یکی از پرکاربردترین وسایل هر خانه ای است. از ماشین لباسشویی تقریبا هر روز هفته و با توجه به تعداد خانواده از آن استفاده می شود. ماشین لباسشویی به دلیل اینکه تماس مستقیمی با لباس‌های کثیف و رطوبت بالا دارد، مستعد جذب رسوب و میکروب‌ها می باشد. حتما برای شما هم پیش آمده است که بعد از مدتی لباس‌هایتان پس از شسته شدن بوی نامطبوعی به خود گرفته اند. لازم نیست در این مواقع نگرن باشید، ماشین لباسشویی‌تان خراب نشده است و تنها نیاز به جرم‌گیری و رسوب زدایی دارد. با جرم ‌گیری و رسوب ‌زدایی ماشین لباسشویی، باعث بهبود عملکرد شستشو و از بین رفتن بوی بد لباس‌ها می‌شوید. روش های رسوب زدایی و جرم گیری ماشین لباسشویی را دراین مقاله برای شما می گوییم تا راحت تر بتوانید آن را جرم گیری کنید.

چه زمانی باید ماشین لباسشویی را جرم گیری کنیم؟

فضای داخل ماشین لباسشویی یک محیط مرطوب است و بعد از مدتی به‌دلیل اینکه آلودگی لباس ها را به خود جذب می کند، جرم و رسوب می گیرد. جرم و رسوب گرفتن ماشین لباسشویی، روند کار ماشین لباسشویی را مختل می‌کند و کیفیت شستشوی لباس‌ها را پایین می آورد. اگر لباس‌های شما هم بعد از شسته شدن، تمیز نمی‌شوند و بوی نامطبوع می‌دهند، یا محفظه‌ی ماشین لباسشویی بوی نامطبوعی گرفته است، باید آن را جرم‌ گیری کنید. با جرم گیری کردن ماشین لباسشویی باعث از بین رفتن بوی بد، افزایش کیفیت شستشو و جلوگیری از ایجاد آلرژی پوستی به‌خصوص در کودکان و نوزدان می‌شوید. روش های رسوب زدایی و جرم گیری ماشین لباسشویی به چه صورت هستند، برای دانستن جواب این سوال در این مقاله همراه ما باشید.

آموزش نحوه جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی

اجزای مختلف ماشین لباسشویی، بعد از مدتی دچار جرم و رسوب می شوند. قسمت‌هایی که باید جرم گیری شوند به شرح زیر هستند :

  1. بدنه ماشین لباسشویی: بدنه ماشین لباسشویی با جذب کردن باکتری‌های محیطی داخل خانه، اصلی ترین منشا آلودگی می باشد؛ با تمیز کردن قسمت خارجی دستگاه، به از بین بردن بوی بد کمک می‌کنید.
  2. درب: این قسمت از لباسشویی را با اسفنج و سرکه یا مواد شوینده به‌راحتی می توانید ضدعفونی کنید.
  3. لاستیک درب: تمیز کردن این قسمت کمی سخت است و محلی برای تجمع کپک، رسوبات، باکتری‌ها و باقی‌مانده مواد شوینده می باشد.، با استفاده از اسفنج و سرکه می توانید این قسمت را ضدعفونی‌ کنید. لاستیک درب ماشین لباسشویی را بهتر است بعد از هربار شستشو با پارچه خشک کنید.
  4. محفظه مواد شوینده: برای تمیز کردن این قسمت، می‌توانید از مسواک و سرکه یا مواد جرمگیر استفاده کنید.
  5. فیلتر: فیلتر ماشین لباسشویی یکی از آلوده‌ترین قسمت‌های دستگاه و محل تجمع پرزهای لباس می باشد. با کمک دفترچه راهنمای لباسشویی، فیلتر را باز کنید، زباله‌های داخل آن را خالی کنید. با یک مسواک و مواد جرمگیر ان را ضدعفونی‌ کنید.
  6. محفظه دیگ: محفظه دیگ نیز به دلیل تماس مستقیم با لباس‌ها، منشا اصلی بوی نامطبوع و جذب باکتری‌ها است. محفظه دیگ نسبت به سایر قسمت‌های ماشین لباسشویی، به جرم گیری بیشتری نیاز دارد. با استفاده از انواع محلول‌های طبیعی و شیمیایی مانند محلول سرکه و جوش شیرین یا پودر و قرص جرمگیر ، می توانید این قسمت را ضدعفونی کنید.

 

آموزش نحوه جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی

 

چگونه بدنه‌ی ماشین لباسشویی را جرم گیری کنیم؟

بوی بد ماشین لباسشویی، ممکن است ناشی از تجمع باکتری‌های محیطی، روی بدنه ی ماشین لباسشویی باشد. برای تمیز کردن بدنه ی ماشین لباسشویی ، در ابتدا باید دستگاه را از برق بکشید تا هیچ خطری برای شما نداشته باشد. از یک دستکش استفاده کنید، و با اسفنج و ماده ضدعفونی کننده، سطوح مختلف دستگاه را پاک کنید.

جرم گیری لباسشویی با سرکه و جوش شیرین

از آسان ترین و ارزان ترین روش ها برای جرم گیری ماشین لیاسشویی می توانیم به سرکه و جوش شیرین اشاره کنیم. محلولی که به شما آموزش می دهم بسیار کارآمد و قوی است. این محلول می تواند تمامی رسوبات و باکتری ها را از بین ببرد. برای انجام جرم گیری با استفاده از سرکه وجوش شیرین طبق مراحل زیر اقدام کنید:

۱.کمی جوش شیرین را با کمی سرکه مخلوط کرده و آماده کنید.
۲. برنامه شستشوی کتان با آب با دمای نود درجه را انتخاب کنید و دکمه شروع را بزنید.
۳. باید صبر کنید تا آبگیری و چرخش دیگ تمام شود.
۴. بعد از آبگیری و چرخش کامل، آب گرم می شود.
۵. حال محلول سرکه و جوش شیرینی که آماده کرده بودید را در قسمت جاپودری بریزید.
۶. اکنون اجازه دهید که برنامه شستشو انجام شود و به پایان برسد.
۷. بعد از تمام شدن شستشو، درب ماشین را باز کنید.
۸. یک اسفنج نرم بیاورید و دیواره های داخلی ماشین را با آن پاک کنید.
۹. در آخر با آب ولرم دیگ را آبگیری کنید.

 

روش های رسوب زدایی و جرم گیری ماشین لباسشویی

 

نکات مهم برای جرم گیری لباسشویی با استفاده از سرکه وجوش شیرین

محلول سرکه و جوش شیرین یک تمیزکننده بسیار قوی است که می تواند تمامی باکتری ها، قارچ ها و رسوبات موجود در حفره های دیگ را از بین ببرد. باید به نکته ای توجه کنید و آن این است که محلول های خانگی شامل اسید ممکن است در اثر استفاده زیاد به لاستیک دور درب ماشین لباسشویی آسیب وارد کنند. به همین دلیل باید مراقب باشید که بیش از حد این کار را انجام ندهید. انجام دادن هر شش ماه یک بار جرم گیری با محلول سرکه و جوش شیرین صدمه ای به دستگاه شما وارد نمی کند.

مطالب برگرفته از سایت گزینگ کالا

جرم گیری لباسشویی با استفاده از سرکه و جوش شیرین

 

جرم گیری لباسشویی با قرص

اگر مدل ماشین لباسشویی شما اتوماتیک و از جدید ترین مدل هاست، می‌توانید برای جرم گیری کردن آن از پودر یا قرص جرمگیر استفاده کنید. این مواد به‌ راحتی رسوبات را از بین می‌برند و همچنین سختی آب را نیز از بین می‌برند. برای جرم گیری با پودر یا قرص ماشین لباسشویی را خالی کنید، پودر جرمگیر یا قرص را باید داخل محفظه مواد شوینده بریزید. ماشین لباسشویی را مانند هر روز روشن کنید. برای اینکه جرم گیری بهتر و سریع‌تر انجام شود، دمای آب را بین ۷۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. ویژگی که قرص و یا پودر جرمگیر دارند، می‌توان به از بین بردن باکتری‌ها، رسوبات و آهک محفظه دیگ و لوله‌ها، از بین بردن سختی آب، جرم گیری المنت ماشین لباسشویی، کاهش زمان شستشو و از بین بردن بوی نامطبوع لباس‌ها اشاره کرد.

توصیه‌هایی برای جرم گیری و رسوب زدایی ماشین لباسشویی

  • همانطور که می دانید فضایی که مرطوب است، مستعد جذب باکتری و کپک می باشد؛ برای جلوگیری از جمع شدن باکتری‌ها و یا به وجود آمدن بوی بد، بعد از هر بار استفاده از ماشین لباسشویی، درب ماشین لباسشویی را تا چند ساعت باز بگذارید تا رطوبت داخل آن خشک شود.
  • به دلیل اینکه مایع در محفظه‌ها باقی می‌ماند و از بین نمی‌رود، تا جایی که امکان دارد به جای مایع‌های شوینده از پودر شستشو استفاده کنید.
  • برای جرم گیری ، ماشین لباسشویی را با آب داغ ۶۰ تا ۹۰ درجه روشن کنید تا باکتری‌ها و رسوبات کامل از بین بروند.
  • لباس‌های مرطوب برای زمان طولانی در ماشین لباسشویی قرار ندهید وزود آن ها را بیرون بیاورید.
  • اگر دارای کودک یا نوزاد هستید، جرم گیری را با فاصله زمانی کمتر یعنی هفته در میان انجام دهید.
  • بعد از هربار شستشو، درب و لاستیک درب را با یک پارچه خشک کنید.
  • اگر فاصله‌ی جرم گیری بیشتر از یک ماه است، دو عدد قرص داخل محفظه بیندازید.

فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی گزینگ کالا

جامعترین فروشگاه اینترنتی لوازم خانگی با برندهای ایرانی و خارجی

مهناز عزیزنژاد

نویسنده

225

مقاله

1402/02/25

تاریخ ایجاد